ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Всички посочени цени на продуктите в сайта са крайни и включват ДДС.

Доставката на поръчки за страната е както следва: за тегло до 1 кг – 3.60 лв, за тегло до 2 кг – 3.95 лв, за тегло до 5 кг – 4.40 лв, за тегло до 10 кг – 5.60 лв. Доставката на поръчки със стойност над 80 лв. е безплатна.

Тези цени са в сила за доставки до офис на куриера. Когато клиента желае доставка до посочен от него адрес, цените са различни и са в зависимост от зоната на на населеното място. 

При наличност доставката се извършва в рамките на  работния ден ако е в рамките на града или на следващия ден – до всички точки на страната.

Поръчките, направени през почивните дни или по време на официални празници се обработват в първия работен ден след тях.

Поръчки, направени до 15:00 часа се обработват в същия ден.

Поръчки направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден.

При поръчка клиента трябва да посочи телефон за контакт и адрес за доставка, както и да даде данни за фактура, ако желае такава.

 

Всички поръчки направени на посочените в сайта телефони се доставят в цялата страна от куриерски фирми EKONT, EMS или SPEEDY, наети от нас или от наши служители на адрес, посочен от потребителя - ако е в рамките на града.

Ако клиента посочи различна от горепосочените куриерска фирма, доставката се заплаща изцяло от страна на клиента, съгласно тарифния план на избраната куриерска фирма.

 

Клиентът може да заплати поръчаният продукт:

  • при получаване на доставката – с наложен платеж на куриера доставчик. Клиентът има право да провери съответствието на поръчката дали отговаря на приложените Стокова разписка и Касов бон (Фактура)
  • с предварително плащане по банков път – след извършване на поръчката се изпраща проформа фактура, за да се извърши плащането

телефони за поръчки и контакти:
0887 612286 / 0884 797867

e-mail:
micafeBG@outlook.com

© 2020 MiCafe.bg - всички права запазени.

Създадено от: