⇒

PARANÁ BRASIL HOSTELERIA

ПРОДУКТ: кафе на зърна СЪСТАВ: 50% АРАБИКА - 50% РОБУСТА
ПРОИЗХОД:  Бразилия КОД НА ПРОДУКТА: 1023
ОПАКОВКА: 1 кг / 500 гр. / 250 гр. ЦЕНА НА 1 КГ:  30.00 лв.
телефони за поръчки и контакти:
0887 612286
0884 797867

Ако желаете кафето Ви да бъде смляно, посочете начина на приготвяне, който използвате:

ОПИСАНИЕ:

Кафето Brasil Paraná Hosteleria, което предлагаме идва от областта Paraná, една от най-известните южни кафеени области на Бразилия.

Професионално балансирана смес от 50% Арабика и 50% Робуста, което дава в резултат едно плътно кафе с добро тяло, с приятен вкус и дълготрайно усещане в устата.

Средно изпечено с хармоничен вкус, съдържащ изразителни шоколадови и бадемови нюанси, съчетани с нотки на пресни сладкиши и подправки.

Бленд от кафета, предназначен както за хотели, така и за семейна консумация.


.........................

Бразилското кафе е много ароматно кафе с не-много плътно тяло, но с добър и интензивен вкус и много характерни сладки нотки. Поради ниската му киселинност то може да си пие по всяко време на деня.

Като цяло бразилското кафе има по-плътно тяло, отколкото други кафета от Централна Америка. Освен това неговия вкус и сладък аромат са много добре разпознаваеми, благодарение на районите и специфичните климатични условия, където се отглеждат и култивират кафе културите в Бразилия.

За разлика от култури в други южноамерикански страни, повечето от кафетата, произведени в Бразилия идват от големи ферми, където кафето се отглежда на ниска надморска височина и под палещотото слънце. Това позволява да се постигнат почти идеални характеристики за кафеените култури.

В почти всички кафета, които се произвеждат по света, с изключение на чистите и натуралните, бразилските кафета (благодарене на своите качества), се включват в почти всички смеси или блендове, за да осигурят аромат, сладост и кремозност.

Бразилското кафе не е най-скъпото в света, но това е прекрасно кафе с чудесни органолептични характеристики, които го правят високо ценено и уважавано, като ключов компонент в блендове, с цел да се постигне перфектното кафе.

Не напразно сладостта му е уникална.

СПОДЕЛИ С

© 2021 MiCafe.bg - всички права запазени.

Създадено от: