⇒

PUESTA DE SOL EN MENORCA / Залез над Менорка 

ПРОДУКТ: ароматизатор за Джин-Тоник СЪСТАВ: цитрусово докосване от Средиземноморието
ПРОИЗХОД:  Испания КОД НА ПРОДУКТА: 6013
ОПАКОВКА: 15 пирамидки ЕД. ЦЕНА:  00.00 лв.
телефони за поръчки и контакти:
0887 612286
0884 797867

ОПИСАНИЕ:

Гарантира едно деликатно докосване от Средиземноморието с привкус на:

цитрусови плодове, лимонова и портокалова кора, помело, зелен чай, мента и канелени пръчици.

 


В последните години сме свидетели на повдигане и подобряване на нивото на дестилатите и на това как джиновете стават по-добри, на все по-високо ниво, все по Premium. Подобрават се  качеството и професионалността и на барманите, начина на приготвяне, подбора на ароматите, за постигане на перфектния Джин-Тоник.

Местата за питиета се адаптират бързо към новите времена и към все по-консумативно настроените клиенти, който разбират и плащат за качество.
Днес има барове с над 150 различни вида джин, също както и някои посветени изключително на тази напитка уебсайтове, блогове, дегустации, аксесоари и всичко, което заобикаля тази вселена Джин-Тоник.

Има и друг начини да се насладите на едно питие: по-тихи, по-внимателни, придружени с приятен разговор, с дегустация на вкусове и аромати и пълна наслада на усещанията.

Ароматизирането е от ключово значение в процеса на подготовката на перфектния Джин-Тоник, последната подробност, която прави разликата между един коктейл и майсторското докосване.
Нашите вкусове са съобразени с настоящите, актуални вкусове преобладаващите на пазара, както и със състава на специалните джинове, за да можем да подобрим техните характеристики по един фин начин.
Например, цитрусовите плодове, които са от съществено значение за развитието на Джин-Тоника се появяват във всеки от нашите четири вида комбинации, но винаги под формата на лимонови или портокалови корички и никога чрез пулп или сок, които да  елиминират балончетата на тоника.

5 стъпки, за да се приготвите перфектния Джин-Тоник

Като допълнение към всеки един от нашите четири разновидности и комбинации Ароматизатори, ще намерите списък на джинове, с които най-добре се съчетават.
Както и прост и лесен начин на приготвяне:

1. Използвайте стъклена чаша.
2. Налейте джин на вкус.
3. Поставете пирамида с желаният от вас вкус за 1,5÷2 минути и след това я отстранете.
4. Вземете миксер или лъжица и разбъркайте добре.
5. И накрая, добавете кубчета лед в изобилие.

СПОДЕЛИ С

© 2021 MiCafe.bg - всички права запазени.

Създадено от: