⇒

ROOIBOS  С БОСИЛЕК

ПРОДУКТ: чай СЪСТАВ: Rooibos
ПРОИЗХОД:  Испания КОД НА ПРОДУКТА: 5017
ОПАКОВКА: 30 пирамидки ЕД. ЦЕНА:  20.00 лв.
телефони за поръчки и контакти:
0887 612286
0884 797867

СЪСТАВ:

Rooibos 70%, босилек 30%

Време на запарване - 7÷9 минути. Препоръчителна температура на водата - 90÷95 °С.

Може да се пие през целият ден.

ОПИСАНИЕ:

Оригинална напитка от Южна Африка, с деликатен аромат и богата на важни минерали: калций, желязо, флуор, калий и магнезий.

Цвят - тъмен портокал.

Липсата на теин осигурява чаша, която е по-малко горчива от другите разновидности на чая.

Преобладаващ мек и сладък вкус, ароматизирана с босилек. 

..........................

Ройбос е уникално растение, култивирано в Южна Африка. То се отглежда в огромни плантации, в които не се използват никакви торове и химикали, за да не се промени ценният му състав.

Абсолютно натурален и чист, не съдържа консерванти и оцветители. Без кофеин.

Съдържа антиоксиданти, укрепва имунната система и забавя процесите на стареене, предпазва от ракови заболявания. Противодейства на алергиите като сенна хрема, астма и екзема.

Притежава антиспазматични свойства и облекчава стомашните болки и колики, дори и при кърмачета. Помага и при стомашни и храносмилателни проблеми като гадене, повръщане, киселини, язви и запек.

Препоръчва се на хора, страдащи от повишена раздразнителност и чувствителност, нервно напрежение, нарушения в съня, безсъние, главоболие, високо кръвно налягане, предпазва от мозъчен удар и сърдечен инфаркт. Има благоприятен ефект върху централната нервна система, действа като антидепресант.

Подходяща освежаваща напитка за хора, спазващи хранителна диета, тъй като не прибавя калории.

Не само повишава приемането на желязото от организма, но и самия чай съдържа желязо, калий и мед, които имат изключително важно значение за добрата обмяна на веществата.

Осебено подходящ за хора с натоварена работна програма, както и за спортисти, поради освежаващото му действие, като ободряваща и утоляваща жаждата напитка.

Богатото на минерали съдържание спомага за укрепване на организма, за активното му възстановяване след усилено натоварване.

Ройбос е добро решение за тези, които искат да намалят теглото си, като осигурява необходимите дневни количества течност, без да прибавя калории.

СПОДЕЛИ С

© 2021 MiCafe.bg - всички права запазени.

Създадено от: